Om salonen

Haarhuus & Henriette

Frisørsalonen Haarhuus ligger midt i Latinerkvarteret i Aarhus, som er kendt for at summe af liv, lækre butikker og en unik stemning. Haarhuus er en del af denne utrolige lille verden, som Latinerkvarteret er. Når du træder ind i frisørsalonen Haarhuus, mærker du denne følelse. Frisørsalonen er prydet af et smukt glas loft med stuk, fine genbrugsmøbler og et helt fantastisk lysindfald på solskinsdagene. Denne lille, hyggelige frisørsalon har perfekte rammer for den gode frisøroplevelse, du får hos Haarhuus.

Henriette er frisøren bag Haarhuus. Hun har en lang og bred erfaring med behandling af hår, og derfor kan du forvente klassiske teknikker af høj kvalitet. Hun er dygtig til både herrer og damer. Hos Henriette finder du ikke blot uovertruffen kvalitet og sans for detaljer, men også mulighed for en god dialog, så du er sikker på, at dine ønsker bliver mødt. Samtidig er der altid fokus på at fremhæve dit hårs bedste kvaliteter, så du får mest ud af oplevelsen. Du vil altid blive mødt af en top professionel rådgivning samt anbefaling til din næste frisure.

Henriette afsætter god tid til dig. Hun prioriterer at være omhyggelig, så du får en god og tryg oplevelse og et flot resultat, som du kan være tilfreds med. Dette garanteres særligt ved hårfarvninger, hvor Henriette altid sørger for en grundig efterbehandling med luksuriøse produkter, så dit hår bibeholder dets glød og opretholder sundheden. Hun tilbyder også en
uforpligtende og gratis hårkonsultation, så I sammen kan finde det, der passer lige netop til dit hår.

Følg med på Instagram